Šminkanje za kvalifikacije

Počinje montaža brojača na Kantridi, kultni stadion uskoro će ponovo imati prvoligaške uvjete

Ivan Volarić

Stadion na Kantridi/Foto Arhiva NL

Stadion na Kantridi/Foto Arhiva NL

Brojači su stigli, svi pripremni radovi za njihovu montažu su odrađeni. Isto tako izrađene su i sve pregrade oko brojača. Krećemo s montažom što bi po mojoj procjeni trebalo biti dovršeno do 20. srpnja - rekao je Igor Butorac, direktor tvrtke Rijeka sport



RIJEKA Za povjerenika Prve HNL Josipa Breznog riječki ogled kvalifikacija za popunu Prve HNL između Orijenta 1919 i Istre 1961 igrat će se na jedinom gradskom stadionu licenciranom za Prvu HNL – Rujevici. Takvo je trenutno stanje sukladno posljednjim rješenjima koje potpisuje Odjel za licenciranje HNS-a.


Kantrida je dobila drugoligašku (za ogled Opatije i Mladosti), ali ne još i prvoligašku licencu. Iz gradske tvrtke Rijeka sport uvjeravaju kako će se sukladno najavama u idućih tjedan dana dovršiti radovi na montaži brojača čime će biti zadovoljen i posljednji uvjet za dobivanje prvoligaške licence.


– Brojači su stigli, svi pripremni radovi za njihovu montažu su odrađeni. Isto tako izrađene su i sve pregrade oko brojača. Krećemo s montažom što bi po mojoj procjeni trebalo biti dovršeno do 20. srpnja – rekao je Igor Butorac, direktor tvrtke Rijeka sport.




Brojači doduše možda neće biti ni potrebni. Istra 1961 je zbog povećenog broja pozitivnih slučajeva u Istarskoj županiji zatvorila Aldo Drosinu. Pitanje je stoga hoće li do početka kolovoza i Kantrida biti otvorena za gledatelje.