Napadač Dinama

Petković: Ovaj poraz neće utjecati na moral ekipe

Hina

Reuters

Reuters



Napadač Dinama Bruno Petković nije bio zadovoljan svojom partijom protiv Manchester Cityja u 2. kolu skupine C Lige prvaka, ali ističe da ovaj poraz neće utjecati na moral ekipe.


»Pa mogu se složiti sa trenerovom ocjenom da smo na početku bili impresionirani. Držali smo se u malo nižem bloku nego inače, nismo uspjeli kreirati skoro ništa, jer nismo imali odgovor na njihov presing. Nismo uspjeli uspostaviti našu igru, promašivali smo dodavanja koja inače lagano odigramo«, izjavio je Petković i dodao: »Što se mene tiče, nisam odigrao kako mogu. Bilo je situacija u kojima sam mogao bolje reagirati«.


City je dominirao u posjedu lopte i Dinamo je teško dolazio pred protivnički kazneni prostor. Dinamo se znalački branio sve do 66. minute kada je gol za City postigao Raheem Sterling, a na 2-0 je povećao 19-godišnji Phil Foden nakon kontranapada u petoj minuti sudačke nadoknade.




»Dugo smo držali nulu protiv vjerojatno najbolje ekipe na svijetu u ovom trenutku. Nije ovo neki težak poraz i neće utjecati na naš moral. No, ovo nam je dobra lekcija da shvatimo kako se igra na najvišem nivou i nadam se da ćemo drugi put biti bolji. Idemo dalje«, dodao je Petković.