Samokritični Pep

Pep Guardiola bi volio ostati u Manchester Cityju, ali… “Moram to zavrijediti rezultatima”

Hina

Pep Guardiola/Foto REUTERS

Pep Guardiola/Foto REUTERS

City je u posljednjih deset godina postavio visoke standarde koje treba ispuniti. Ako to nisam u stanju, onda vjerojatno ne zaslužujem ostati na trenerskoj klupi - rekao je trener CityjaLONDON Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je da želi ostati u klubu, ali smatra da mora zaraditi produženje ugovora, objavili su britanski mediji.


“Želio bih ostati duže vrijeme u Manchester Cityju jer volim raditi o ovom okruženju. No, moram to zavrijediti rezultatima. Nitko iz klupskog vodstva nije mi rekao moraš napraviti ovo ili ono, ali City je u posljednjih deset godina postavio visoke standarde koje treba ispuniti. Ako to nisam u stanju, onda vjerojatno ne zaslužujem ostati na trenerskoj klupi”, kazao je Guardiola, koji je u Manchester City stigao 2016. i sa klubom je dva puta osvojio Premier ligu, ali nikako da dođe do naslova u Ligi prvaka, što je najveća želja vlasnika, ali i njega.


Guardioli ugovor sa Manchester Cityjem ističe u ljeto sljedeće godine, a klupsko vodstvo želi nastaviti suradnju bez obzira na rezultate u novoj sezoni.