Dobre vijesti

Pele se oglasio nakon operacije: “Nastavljam svaki dan sretniji, s puno raspoloženja za igru ​​90 minuta, plus produžetak”

Hina

Pele

Pele

Prijatelji moji, ovo je poruka za svakog od vas. Nemojte ni na trenutak pomisliti da nisam pročitao tisuće poruka punih ljubavi koje sam primio ovdje, objavio je Pele na Instagramu



SAO PAULO Brazilska nogometna legenda Pele je izjavio da je spreman za “90 minuta plus produžetke” nakon što je napustio odjel intenzivne njege (ICU) bolnice u Sao Paulu poslije operacije uklanjanja tumora.


Osamdesetogodišnji trostruki osvajač svjetski prvak s Brazilom primljen je u bolnicu Alberto Einstein nakon što je tumor pronađen tijekom rutinskih pretraga.


“Prijatelji moji, ovo je poruka za svakog od vas. Nemojte ni na trenutak pomisliti da nisam pročitao tisuće poruka punih ljubavi koje sam primio ovdje”, objavio je Pele na Instagramu.




“Veliko hvala svakome od vas, koji ste minutu svog dana posvetili slanju pozitivne energije. Ljubav, ljubav i ljubav! Već sam napustio intenzivnu njegu i u svojoj sam sobi. Nastavljam svaki dan sretniji, s puno raspoloženja za igru ​​90 minuta, plus produžetak. Uskoro ćemo biti zajedno!”, dodao je.


Pele već godinama ima problema s kukovima i ne može hodati bez pomoći. Njegovi javni nastupi već su svedeni na minimum prije pandemije COVID-19, a od tada je napravio nekoliko nepotrebnih upada izvan svoje kuće u blizini Santosa.