Mato Miloš

Osijek dolazi oslabljen na Rujevicu: “Skupiti glave i krenuti najjače što se može protiv Rijeke”

Portal Novi list

Mato Miloš/Foto PIXSELL

Mato Miloš/Foto PIXSELL

Momčadski dobro djelujemo, prava smo ekipa i tko god bude igrao će dobro zamijeniti one koji nedostaju - rekao je Mato Miloš, bivši junior Rijeke



OSIJEK Bivši junior Rijeke Mato Miloš asistirao Hirošu koji je atraktivno, petom, svladao vratara Gorice za konačnih 1:1 i bod Osječana uoči derbija na Rujevici.


– Prije svega znali smo da će biti zahtjevna utakmica, Gorica je tvrd protivnik i bili smo spremni na sve to. Dobili smo taj brzi gol iz naše pogreške ali smo se vratili. U drugom poluvremenu nam se dogodio crveni karton, zahtjevni dvoboj, no idemo dalje, nastavljamo pozitivni niz bez poraza i idemo spremni na Rujevicu odigrati dobru utakmicu – rekao je Mato Miloš za klupske stranice Bijelo plavih.


Osijek je u prvom poluvremenu ima dosta prigoda (Lončar, Brlek i Daku), međutim, Gorica je također na kraju mogla doći do boljeg rezultata.




– Moram reći da su i oni kod 1:0 imali čistu šansu i svaka čast Malenici koji nas je pritom spasio. Po meni je ovo, s igračem manje, više od pola sata, najpravedniji ishod. Idemo sada skupiti glave i krenuti najjače što možemo protiv Rijeke.


Osijek će na Rujevicu bez isključenog Kleinheislera.


– Dosta nam je igrača dobilo treće žute kartone, ali kako naš šef uvijek govori imamo širok kadar, dobro smo pokriveni na svakoj poziciji, konkurencija je zdrava i svatko će opet dati svoj maksimum. Momčadski dobro djelujemo, prava smo ekipa i tko god bude igrao će dobro zamijeniti one koji nedostaju – rekao je Miloš.