Kapetan vatrenih

Operacija povratka. Dinamo zakupio stranicu u Marci kojom je pozvao Modrića da se vrati u Maksimir

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

"Htjeli smo da službeno odzvoni u svijetu da želimo vratiti Luku u klub", rekao je izvor



Hrvatski nogometni prvak Dinamo u subotu je krenuo u “operaciju vraćanja Luke Modrića” u klub nakon što mu 30. lipnja istekne ugovor s Real Madridom, rekao je Hini izvor iz Dinama.


Dinamo je u subotu zakupio stranicu u španjolskim sportskim novinama Marca u kojoj je pozvao Luku Modrića da se vrati u klub.


“Imalo bi smisla”, piše na hrvatskom i španjolskom jeziku ispod velikog Dinamovog dresa na kojem su broj 10 i prezime Modrić. Na kraju oglasa, objavljenog na sedmoj stranici, potpis je novog Dinamovog predsjednika Velimira Zajeca.




“Htjeli smo da službeno odzvoni u svijetu da želimo vratiti Luku u klub”, rekao je izvor zamolivši za anonimnost. “Od danas krećemo u operaciju njegovog povratka, naravno ukoliko će Luka to htjeti”, dodao je.


Modrić je bio u omladinskom pogonu Dinama te je za prvu momčad odigrao 80 utakmica i zabio 25 golova do ljeta 2008. kada je prešao u londonski Tottenham Hotspur.


Zajec, koji je prije mjesec dana postao predsjednikom Dinama, susreo se s Modrićem uoči polaska reprezentacije Hrvatske na prijateljski turnir u Egipat.


“Imalo bi smisla” je kampanja kojom trenutno drugoplasirana momčad hrvatskog prvenstva nastoji dovesti 38-godišnjeg igrača Real Madrida.


Modrić u subotu nije bio dostupan za komentar. U ranijim medijskim istupima govorio je kako bi htio karijeru okončati u Real Madridu te se nada produženju ugovor koji istječe za tri mjeseca.


“Zasad nema novosti oko eventualnog produženja ugovora. Odluka će biti donesena na kraju sezone”, rekao je dužnosnik Real Madrida za Hinu. “Nadam se da će produžiti ugovor”, napomenuo je pod uvjetom anonimnosti.


Modrić, kapetan hrvatske reprezentacije, s Real Madridom je osvojio 24 trofeja od 2012. godine. Ove sezone je u sklopu klupske politike pomlađivanja momčadi izgubio mjesto u udarnoj postavi, ali je unatoč tome sudjelovao u 34 utakmice ove sezone. Real Madrid je vodeća momčad španjolskog prvenstva.