Drugoligaške kvalifikacije

Opatijci vidaju rane nakon Petrinje i priželjkuju podršku s tribina u uzvratnom ogledu na Kantridi

Ivan Volarić

Danijel Lazić i Ivan Ravlić/Foto Arhiva NL

Danijel Lazić i Ivan Ravlić/Foto Arhiva NL

U četvrtak bi u pretprodaju, u klupskim prostorijama NK Opatije, trebale ulaznice za uzvrat



RIJEKA U redovima Opatije vidaju rane nakon prvog ogleda (0:0) za popunu Druge HNL i pripremaju se za uzvrat na Kantridi, ove nedjelje od 18 sati. Sigurno neće biti Lucića, koji je u Petrinji zaradio crveni karton, vraćaju se pak nakon odrađenih kartona Toni Rudan, Bertoša i Glavaš. Nekoliko igrača je pritom zaradilo neugodno udarce nakon brutalnih starteva igrača Mladosti.


– Sve će to srediti zlatne ruke našega fizioterapeuta Roberta Grebličkog – ustvrdio je trener Zoran Bogolin.


Robertov otac Bruno dugogodišnji je fizioterapeut u HNK Rijeka, veliki dio staža svojedobno je sakupio u prvoj momčadi Rijeke, a sada radi u omladinskom pogonu »bijelih«. Druge najbolje zlatne ruke u obitelji Greblički imaju posla s natučenim koljenima ili zglobovima Matulje, Malinića, Weitzera, Bogolina… Dokaz da su žalopojke predsjednika Mladosti o lošem suđenju tek priprema terena i pokušaj pritiska na suca uzvrata na Kantridi.




– Stvarno ne bih komentirao njihove tvrdnje da su ih suci oštetili. Neka dođu i pogledaju na što sliče naši igrači nakon utakmice, a dosuđeno je samo deset prekršaja na našim igračima… Pogledao sam u miru snimku utakmice, uz toliko prekršaja i takav sudački kriterij jednostavno nismo mogli razviti našu igru – dodao je Bogolin.


U četvrtak bi u pretprodaju, u klupskim prostorijama NK Opatije, trebale ulaznice za uzvrat. Na raspolaganju će biti trećina kapaciteta licenciranih tribina, odnosno trećina kapaciteta tribina A (50 kuna), B i C (30 kuna; loža 70 kuna). Dakle, ukupno 1100 ulaznica. Ulaznice će se moći kupiti isključivo uz predočenje osobne iskaznice i ostavljanje broja mobitela. Takve su najnovije epidemiološke mjere koje u klubu moraju poštivati. Opatijcima će podrška s tribina itekako dobro doći, uostalom, zaslužili su je nakon svega što su preživjeli u Petrinji.