Vijest iz Londona

Olivier Giroud i Willy Caballero produžili ugovore, iskusni napadač i vratar ostaju u Chelseaji još jednu sezonu

Hina

Olivier Giroud, francuski napadač u redovima Londončana/Foto REUTERS

Olivier Giroud, francuski napadač u redovima Londončana/Foto REUTERS

Oduševljen sam što mogu nastaviti svoje putovanje i avanturu u redovima 'Bluesa' - kazao je francuski napadač



LONDON  Francuski napadač Olivier Giroud (33) i argentinski vratar Willy Caballero (38) produžili su ugovor s engleskim nogometnim premierligašem Chelsea za još jednu sezonu.


“Oduševljen sam što mogu nastaviti svoje putovanje i avanturu u redovima ‘Bluesa’. Jedva čekam kada ću se vratiti na teren i uživati u natjecateljskom nogometu sa svojim suigračima,” kazao je francuski napadač za klupsku web stranicu.


Giroud je na Stamford Bridge stigao u rujnu 2018. iz Arsenala i do sada je u dresu “Bluesa” u 76 nastupa zabio 21 pogodak.




Vjerujem u Willyja, on trenira sjajno i vrhunski je profesionalac. Njegova kvaliteta i iskustvo su neprocjenjivi u svlačionici – kazao je menadžer “Bluesa” Frank Lampard


Na Stamford Bridgeu ostaje i hrvatskim navijačima posebno dragi Argentinac Caballero. Mnogi navijači “Vatrenih” još uvijek pamte njegovu pogrešku u hrvatsko – argentinskom okršaju na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. kada je ‘poklonio’ loptu Anti Rebiću. Njegovo kratko dodavanje je završilo na nozi Rebića koji je opalio volej iz prve i pogodio pod samu gredu za 1-0.


“Teška su vremena za sve, tako da se osjećam blagoslovljenim za ovu prigodu i uistinu je cijenim”, rekao je ‘Gaučo’.


Caballero je u Chelsea stigao 2017. iz Manchester Cityja i do sada je upisao 31 nastup.


“Vjerujem u Willyja, on trenira sjajno i vrhunski je profesionalac. Njegova kvaliteta i iskustvo su neprocjenjivi u svlačionici,” kazao je menadžer “Bluesa” Frank Lampard prokomentiravši i Giroudov ostanak u klubu.


“Otkako je stigao u klub, Olivier je briljirao kao profesionalac i općenito kao čovjek.”