Druga liga

Novi trener Opatije Zoran Škerjanc u petak preuzima momčad protiv Hajduka: ‘Ispravit ćemo neke greške’

Denis Frančišković

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj



Zoran Škerjanc, novi trener Opatije: – U petak službeno preuzimam momčad s kojom sam od siječnja. Pokušavamo ispraviti neke greške i poboljšati taktičke varijante. Imamo velik izbor igrača i nadam se da ćemo uspjeti prezentirati dobru igru u Drugoj ligi. Sve su to provjereni igrači uz neka pojačanja sa strane.


Igrači su malo ležerno ušli u ovu utakmicu, a u drugom poluvremenu smo promijenili sustav što se pokazalo puno boljim. Igrali smo više obrambeno s ofenzivnim namjerama u sustavu 4-1-4-1 što se pokazalo jako dobrim. Dobro smo čuvali rezultat protiv domaćina koji nije uspio uspostaviti igru po krilnim pozicijama.


Dušan Gruevski, trener Grobničana: – Bili smo svih 90 minuta ravnopravni, a možda čak i bolji. Imali smo više šansi, dominirali i stvarali pritisak. Nismo dali Opatiji da se razigra, u prvom poluvremenu imali su samo jednu prigodu. Pokušali smo pritiskati drugo poluvrijeme, međutim, Opatija je iskusna momčad.




Teško joj je doći do gola. Opet, imali smo šanse, ali nismo zabili. Pauza nas je dosta sputala, ali dečki su odigrali odličnu utakmicu. Čestitke Opatiji, nismo uspjeli uz sve šanse i dominaciju. Ipak ovo je dobar putokaz na nas.