Velike riječi

Novi trener Bayerna nahvalio bivšeg igrača Rijeke: “Kramarić je najbolji igrač kojeg sam trenirao”

Portal Novilist.hr

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Andrej Kramarić/Foto REUTERS

Kramarić je pravi primjer jakog razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovakvu pozitivnu karijeru - priznao je Nagelsmann



BERLIN Novi trener minhenskog Bayerna Julian Nagelsmann za njemački je Bild u velikom intervju progovorio o ostvarenju dugogodišnjeg sna – preuzimanju klupe njemačkog prvaka. Sada već bivši trener RB Leipziga otkrio je i zbog kojih se igrača najviše veseli raditi u Bayernu.


– Bit će sigurno vrlo zanimljivo raditi s najboljim nogometašem svijeta, Lewandowskim. Tu su i Muller, Neuer, Kimmich i ostali. Uzbuđen sam zbog toga i veselim se što ću imati priliku raditi s njima. Čuo sam dosta dobrih stvari o igračima Bayerna – rekao je Nagelsmann, otkrivši i da je bivši igrač Rijeke Andrej Kramarić najbolji igrač s kojim je dosad radio u karijeri. S njime je Nijemac radio dok je bio trener u Hoffenhaimu, od 2016. godine pa sve do 2019.


– Kramarić je pravi primjer jakog razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovakvu pozitivnu karijeru.




Nije tajna da je Nagelsmann i prije preuzimanja Bayerna govorio kako mu je san jednoga dana trenirati Bavarce.


– Znam da je ovo posao snova i zahvalan sam na ovoj istinskoj privilegiji. Veselim se Bayernu i potpuno ću se posvetiti poslu. Nisam planirao otići iz RB Leipziga nakon dvije godine. Sve se promijenilo kada je Hansi Flick odlučio otići iz Bayerna. Htio sam s Leipzigom osvojiti trofej i ovaj poraz od Dortmunda u finalu Kupa mi je veliko razočaranje.