Prva HNL

Nogometaši Slaven Belupa i Lokomotiva odigrali bez golova u zaostaloj utakmici

Hina

Sammir tijekom ogleda u Koprivnici/Foto PIXSELL

Sammir tijekom ogleda u Koprivnici/Foto PIXSELL

Lokomotiva je s ovim osvojenim bodom na predzadnjem mjestu na ljestvici sa šest bodova, ali ima samo šest odigranih utakmica



KOPRIVNICA U zaostaloj utakmici 6. kola Prve HNL-a Slaven Belupo i Lokomotiva su na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici odigrali bez golova 0-0.


Prvo poluvrjeme nije donijelo puno uzbuđenja, prvu priliku na utakmici imala je gostujuća Lokomotiva u devetoj minuti nakon ubačaja Sammira u 16-erac, no Tomislav Božić je dobro raščistio situaciju.


Deset minuta kasnije Slaven Belupo dolazi do prve prilike, Jeffren ubacuje za Knolla koji puca prema golu zagrebačke momčadi, no vratar Krunoslav Hendija brani. U 25. minuti Slaven opet ima priliku, Knoll puca u okvir gola, ali je Hendija još jednom siguran.




Lokomotiva dolazi do druge prilike u 29 minuti, nakon dodavanja Kallakua Allyju se našao pred vratima Slavena, ali je ipak poslao loptu u aut. Nakon toga u 37. minuti Jeffren je u prodoru i puca, ali pored gola Lokomotive. Kratko nakon toga, gužva je u kaznenom prostoru Lokomotive, igrači Slavena su pokušali svladati Hendiju iz nekoliko uzastopnih pokušaja, ali je obrana zagrebačkog kluba dobro odradila posao. Za kraj poluvremena Tuci je imao priliku za Lokomotivu u 41. minuti, ali Filipović hvata loptu.


U drugom poluvrmeneu Lokomotiva pojačava pritisak. Iako je Krstanović u 46. minuti imao priliku, a vratar Lokomotive Hendija obranio, nakon toga igrači zagrebačkog kluba su imali tri ozbiljne prilike. Najorije je Karačić izveo dobar centaršut prema golu Slavena u 50. minuti, onda je Cokaj pucao izravno prema golu u 55. minuti, ali je Filipović obranio i u 64. minuti je Moutir pucao, ali je golman Slavena loptu izbacio u korner.


U 67. minuti prilika je za Slaven, Mlinar je ubacio za Bogojevića i lopta je gotovo završila u mreži Lokomotive. Do kraja utakmice, nije bilo ozbiljnijih prilika.


Na stadionu bez prisustva gledatelja utakmicu je sudio Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.


Lokomotiva je s ovim osvojenim bodom na predzadnjem mjestu na ljestvici sa šest bodova, ali ima samo šest odigranih utakmica. Naime, dosta ih je odgođeno zbog COVID-a, a ova je bila odgođena zbog utakmice trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Malmoa. Slaven je ostao na petom mjestu sa 11 bodova.



Tablice omogućuje SofaScore LiveScore