Druga HNL

Nogometaši Orijenta 1919 gostuju u Zmijavcima: “Croatija igra bolje u gostima nego doma…”

Ivan Volarić

Damir Milinović/Foto Arhiva NL

Damir Milinović/Foto Arhiva NL

Utakmicu protiv Croatije, ali i one nadolazeće protiv Dragovoljca i Dubrave, sigurno propuštaju Brdar (zglob) i Flego (trbušni zid). Fatića danas neće biti zbog triju žutih kartona, a upitan je nastup Libera (viroza) i Kokorovića (koljeno)



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 nakon najnovije »koronastanke« danas gostuju u Zmijavcima. Odlazak u Imotsku krajinu za Krimejčane donosi i velik izazov, posebno kada se uzme u obzir da je njihov domaćin u posljednje vrijeme ušao u dobru formu, ali i kada se zna da u redovima »crvenih« ima dosta izostanaka. Utakmicu protiv Croatije, ali i one nadolazeće protiv Dragovoljca i Dubrave, sigurno propuštaju Brdar (zglob) i Flego (trbušni zid). Fatića danas neće biti zbog triju žutih kartona, a upitan je nastup Libera (viroza) i Kokorovića (koljeno).


– Situacija s kadrom zadnjih dana nije bila baš bajna, stalno nam je na treningu nedostajalo pet, šest igrača… Nije baš idealno, ali nekako ćemo se skrpati. Nadamo se da će Liber biti OK, vjerujem da će Kevin stisnuti zube – govori trener Damir Milinović, kojemu je na televizijskom programu posljednjih dana bila utakmica Opatije i Croatije s Kantride u kojoj su Zmijavčani pokazali da su suparnik vrijedan respekta.


– Znam od ranije da su uvijek neugodni, posebno čvrsti kada igraju na svojem domaćem terenu, koji je dosta loš. Poznajem i njihove igrače, poput Mrkonjića, koji je igrao Prvu HNL za Split, pa Gudelja… Dobra su ekipa koja, međutim, igra puno bolje na gostovanjima nego doma. I u tom dijelu vidim našu šansu – rekao je Milinović.