Druga HNL

Nogometaši Orijenta 1919 gostuju u Sigetu, neće biti nekoliko prvotimaca

Ivan Volarić

Edo Flego/Foto Arhiva NL

Edo Flego/Foto Arhiva NL

Utakmicu protiv Dubrave sigurno preskaču Senčar, Črnko i Fućak, dok su Švrljuga i Putnik upitni



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 u praskozorje velikog kup ispita protiv Dinama na Krimeji nadolazeće srijede, danas (16.30 sati) gostuju u Sigetu. Naime, stadion Hrvatskog dragovoljca ove sezone je domaći teren za jednog od brojnih zagrebačkih drugoligaša – Dubravu. Krimejčani su domaćim remijem protiv Dugopolja nastavili pozitivan niz (Crveni su ostali jedina neporažena drugoligaška momčad!), zadržali se na vrhu poretka, a Dubrava je prošle srijede nadigrala Osijek II i upisala prvu pobjedu ove sezone nakon triju remija i jednog poraza.


– Dubrava je dobra ekipa, lijepo igraju… Istina, prošle srijede ostvarili su prvu pobjedu, ali teško su gubili utakmice. Međutim, u Drugoj ligi nema lakih suparnika, svaka utakmica je zahtjevna. Naš cilj je jasan – nastaviti pozitivan niz i napraviti još jedan korak naprijed u ovom teškom nizu od sedam utakmica u 20 dana – govori Edo Flego, trener Orijenta 1919, koji na današnjem gostovanju neće sigurno moći računati na ozlijeđene Senčara i Črnka, upitan je povratak Švrljuge (zadnje lože) i nastup Putnika (skočni zglob), a van stroja je sigurno i prvi napadač Fućak, koji je protiv Dugopolja zaradio treći žuti karton.


– Nemamo ni vremena, a ni prostora za traženje nekih velikih taktičkih promjena. Pokrit ćemo se s onim što imamo. Bitno je bilo u ovih nekoliko dana nakon Dugopolja odmoriti se, regenerirati da pokušamo što spremniji istrčati u Sigetu – kazao je Flego.





Standings provided by SofaScore LiveScore