Bundesliga

Niko Kovač je četiri kola bez pobjede, sportski direktor Wolfsburga tvrdi da nije pred smjenom

Hina

Niko Kovač/Foto REUTERS

Niko Kovač/Foto REUTERS

Rezultati nisu kakvi bi željeli, ali plan da Niko Kovač ostane s nama do kraja sezone nismo promijenili - rekao je Marcel Shaefer



WOLFSBURG “Naravno da Niko Kovač ostaje naš trener”, izjavio je sportski direktor Wolfsburga Marcel Shaefer nakon što je taj klub remizirao 2-2 protiv Hoffenheima u ogledu 20. kola njemačke nogometne Bundeslige.


Wolfsburg je trenutačno na 11. mjestu ljestvice, ali je već duže vrijeme u lošem prvenstvenom nizu. U kalendarskoj 2024. godini Wolfsburg je odigrao četiri ligaške utakmice te je u sve četiri remizirao.


Kraj prošle godine bio je još slabiji jer je Wolfsburg poražen u tri od četiri prvenstvene utakmice, a uz to je ispao i iz DFB Pokala.




U posljednjem ogledu protiv Hoffenheima sastav Nike Kovača od poraza je spasio hrvatski reprezentativac Lovro Majer koji je postigao oba pogotka za domaćina.


„Rezultati nisu kakvi bi željeli, ali plan da Niko Kovač ostane s nama do kraja sezone nismo promijenili“, rekao je Schaefer.


U Wolfsburg je Niko Kovač došao tijekom 2022. godine. Prije toga je bio izbornik Hrvatske U21 i seniorske reprezentacije te trener Eintrachta, Bayerna i Monaca.