EMOCIONALNI POVRATAK

Neuništivi Arjen Robben upisao prve asistencije još od 2018. godine, poslije utakmice spustio suzu

Portal Novi list

Arjen Robben/Foto: screenshot

Arjen Robben/Foto: screenshot

Bivši nizozemski reprezentativac pogodak u ligi prethodno nije namjestio još od 2018. godine i Bayernova dvoboja s Wolfsburgom. Štoviše, posljednja asistencija koju je ostvario u Groningenu dogodila se davne 2002. protiv Ajaxa.



RIJEKA Legenda nizozemskog nogometa Arjen Robben danas je upisao prvi nastup od prve minute za Groningen još od rujna prošle godine i utakmice s Feyenoordom, koju je napustio zbog ozljede.


Robben se prošlog ljeta odlučio vratiti iz nogometne mirovine i potpisati za dječački klub Groningen, ali njegov povratak u akciju nažalost nije bio onoliko epski koliko smo se nadali da će biti. Nizozemski velikan upisao je tek pet nastupa u ovosezonskoj Eredivisie zbog teških ozljeda koje su ga cijelo vrijeme mučile, no danas se vratio u svojemu stilu.


Groningen je danas u gostima pobijedio Emmen rezultatom 4:0, a 37-godišnji Robben je upisao dvije asistencije. Bivši nizozemski reprezentativac pogodak u ligi prethodno nije namjestio još od 2018. godine i Bayernova dvoboja s Wolfsburgom. Štoviše, posljednja asistencija koju je ostvario u Groningenu dogodila se davne 2002. protiv Ajaxa.




Zbog svega navedenog Nizozemcu je ova utakmica natjerala suzu na oko u intervjuu poslije utakmice.


https://twitter.com/JongsmaJongsma/status/1391372784094298114