Španjolsko prvenstvo

Navijači Reala i Barce su u šoku uoči El Clasica, a Zidane i Koemann razočarani: “Nema isprika…”

Portal Novi list

Zinedine Zidane i Ronald Koemann

Zinedine Zidane i Ronald Koemann

U nastavku uopće nismo izašli na teren - izjavio je Ronald Koemann nakon posrtaja od GetafeaRIJEKA Dobar dio nogometne javnosti u Španjolskoj je u šoku: Real Madrid i Barcelona su izgubili istoga dana i to u praskozorje El Clasica koji je na rasporedu iduće subote na Camp Nou.  Pednatni statističari izvukli su podatak da se to dogodilo prvi put nakon 17 godina. Zinedine Zidane i Ronald Koemann pokušali su pronaći logična objašnjenja za bolne posrtaje od Cadiza i Getafea.


– Nema isprika i objašnjenja za ono što se dogodilo. Nismo sretni s onim što se dogodilo, no sve je to dio nečega što se u nogometnu događa. Loše smo krenuli u utakmicu, malo bolje smo izgledali u nastavku. Međutim, kada loše kreneš u utakmicu onda puno toga skreneš u krivom smjeru i poslije se teško vratiti – rekao je trener Reala.


Njegov kolega doživio je prvi poraz na klupi Barcelone i bio puno oštriji i izravniji.
– U nastavku uopće nismo izašli na teren. Konstantno smo gubili loptu i dopuštali protivniku da stvori previše ozbiljnih situacija. Nismo stvarali dovoljan broj prilika, najveći dio dogodio se u prvom dijelu. Bila je to siromašna predstava s naše strane – kazao je Nizozemac.