Klasična sačekuša

Nastavljaju se navijački sukobi u Mostaru, više osoba pretuklo navijača Zrinjskog

Hina

Navijači Zrinjskog/Foto PIXSELL

Navijači Zrinjskog/Foto PIXSELL

Po riječima glasnogovornika MUP-a HNŽ-a Ljudevita Marića identificirana su dvojica od više napadača. Pojasnio je kako žrtva nije željela podnositi prijavu protiv napadača.



MOSTAR Više osoba, najvjerojatnije navijača nogometnog kluba Veleža, pretuklo je u sjevernom dijelu Mostara mladića, navijača Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog, što je najvjerojatnije nastavak međusobnih obračuna koji su učestali uoči subotnjeg susreta ova dva premijerligaška kluba.


Kako su potvrdili iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), tijekom jučerašnjeg dana u klasičnoj ‘sačekuši’ u naselju Bijelo Polj, nedaleko samostana Časnih sestara, više osoba napalo je i pretuklo mladića T.I. Najvjerojatnije se radi o pripadnicima navijačke skupine Red Army. Po riječima glasnogovornika MUP-a HNŽ-a Ljudevita Marića identificirana su dvojica od više napadača. Pojasnio je kako žrtva nije željela podnositi prijavu protiv napadača.


Prije skoro dva tjedna u središtu Mostara sukobile su se dvije navijačke skupine, Ultrasa, koji podržavaju Zrinjski, odnosno Red Army, koji navijaju za Velež. Policija je najavila kako će pojačati mjere uoči subotnjeg susreta premijerligaša Zrinjskog i Veleža koji se bore za vrh ljestvice i odlazak na europska natjecanja.




Sukobi navijača u gradu na Neretvi razmjerno su česti.