Odbačeni Suarez

Nastavlja se rat Barcelone i Messija, Argentinac javno prozvao klub, javio se i Neymar

Hina

Foto Instagram

Foto Instagram

Zaslužio si oproštaj koji bi pristajao jednom od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Nisi zaslužio da te potjeraju kao što su to napravili. Ali istina je da me to ne iznenađuje više - napisao je Messi na Instagramu



BARCELONA Argentinski nogometni majstor Lionel Messi nastavlja ratovati s vodstvom Barcelone. Ovoga puta zbog odlaska Luisa Suareza.


Messi nije skrivao razočaranje načinom na koji se vodstvo Barcelone ponijelo prema urugvajskom napadaču kojeg su na Camp Nou prekrižili i karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Atletico Madridu.


“Zaslužio si oproštaj koji bi pristajao jednom od najvažnijih igrača u povijesti kluba. Nisi zaslužio da te potjeraju kao što su to napravili. Ali istina je da me to ne iznenađuje više“, napisao je Messi u emotivnoj oproštajnoj objavi na Instagramu.




“Bit će mi teško gledati te u drugom dresu i još teže igrati protiv tebe. Želim ti sve najbolje na tvom putu. Vidimo se uskoro, prijatelju,” poručio je Argentinac.


Njegovu objavu komentirao je i Brazilac Neymar koji je za Barcu igrao od 2013. do 2017. zajedno s Messijem i Suarezom.


“Ne razumijem kako se takve odluke mogu donijeti,” komentirao je napadač francuskog prvaka PSG-a.


Suarez je za katalonskog velikana igra od 2014. do 2020. godine upisavši 283 nastupa i 198 golova. Samo su Messi (634) i Cesar (232) zabili više u povijesti kluba. S Barcelonom je osvojio 13 trofeja pri čemu Ligu prvaka (2015) i četiri prvenstva.


Međutim, novi trener Ronald Koeman otpisao je 33-godišnjeg napadača. Danima se pisalo kako će karijeru nastaviti u Juventusu, no transfer je propao što je iskoristio Diego Simeone koji je odmah reagirao i Urugvajac je sada pred potpisom ugovora za Atletico.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas… Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.


Objavu dijeli Leo Messi (@leomessi)