Mercato

Napadač kojega se povezivalo uz Rijeku napustio Dinamo i potpisao četverogodišnji ugovor s BiH prvakom

Hina

Mario Ćuže već je nosio dres Zrinjskog, ali kao posuđeni igrač/Foto PIXSELL

Mario Ćuže već je nosio dres Zrinjskog, ali kao posuđeni igrač/Foto PIXSELL

Član uprave Zrinjskog Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je u najmu pogona kompanije Aluminij, najavio je kako će ovaj klub nastaviti ulagati u igrače za koje vjeruju da su njegova budućnost, te da su spremni za europske izazove



MOSTAR  Krilni napadač Mario Ćuže napustio je redove hrvatskog nogometnog prvaka Dinama i potpisao ugovor s bosanskohercegovačkim prvakom Zrinjskim iz Mostara, izvijestili su u srijedu iz toga kluba kojega sljedećeg tjedna očekuje prvi susret u pretkvalifikacijama Lige prvaka.


Ćuže je proteklu sezonu bio na posudbi u redovima Zrinjskog, te se nakon nepunih mjesec dana u Dinamu vratio u redove najtrofejnijeg kluba u BiH.


“HŠK Zrinjski Mostar s iznimnim zadovoljstvom može potvrditi da će Mario Ćuže i u novoj sezoni nositi dres aktualnog osvajača dvostruke krune”, navodi se na Facebook stranici HŠK Zrinjskog.




Pojasnili su kako su uspješno zaključili transfer s Dinamom, nakon čega je 24-godišnji krilni napadač potpisao četverogodišnji ugovor s Zrinjskim.


Ćuže će u redovima “plemića” ponovno nositi broj 25 na dresu s kojim je nastupao u 44 službena nastupa postigavši 11 pogodaka.


Hrvatski krilni napadač je u seniorskoj karijeri kao posuđeni igrač Dinama nastupao za Lokomotivu, Istru i ukrajinski Dnipro.


Član uprave Zrinjskog Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je u najmu pogona kompanije Aluminij, najavio je kako će ovaj klub nastaviti ulagati u igrače za koje vjeruju da su njegova budućnost, te da su spremni za europske izazove.


Već sljedećeg tjedna Zrinjski u  pretkolu Lige prvaka gostuje kod armenske momčadi Urartu.