Veliki gubitak

Napadač Hajduka pogotke protiv Zagreba posvetio svom nedavno preminulom bratu: “Jako me pogodilo, zbog toga sam lošije igrao”

Portal Novilist.hr

Jairo/Foto PIXSELL

Jairo/Foto PIXSELL

To je i bio razlog što sam lošije igrao u zadnje vrijeme. Konačno sam zabio, dugo vremena tražim taj gol, ja sam napadač i moram tresti mreže te tako pomagati momčadi da pobijedi - rekao je Jairo



ZAGREB Nogometaši Hajduka pobjedom 3:0 nad Zagrebom izborili su četvrtfinale Hrvatskog kupa gdje ih čeka Gorica. Dvostruki strijelac za Hajduk bio je Jairo, koji je nakon utakmice otkrio i tužnu obiteljsku tragediju, koja je utjecala i na njegovu formu.


– Golove sam posvetio bratu koji je nedavno preminuo. To me sve jako pogodilo i bio je razlog što sam lošije igrao u zadnje vrijeme. Konačno sam zabio, dugo vremena tražim taj gol, ja sam napadač i moram tresti mreže te tako pomagati momčadi da pobijedi. Danas sam to napravio, a obveza mi je to ponavljati. Znali smo da moramo dobiti i to smo učinili – rekao je napadač Hajduka.


Trener Hajduka Paolo Tramezzani nakon utakmice je posebno pohvalio novopridošlog Livaju.




– Znali smo da neće biti lako, to je normalno u Kupu, u devedeset minuta uvijek je sve moguće. Čestitke Zagrebu, kada smo zabili pogodak počeli smo igrati kako smo željeli, stvarati puno šansi i što je bitno – zabijati. Prošli smo dalje i to je najvažnije. Livaja? Marko je važan, vrlo važan. U ove dvije utakmice pokazao je o kakvom se talentu radi. Vrlo je dobar igrač, ali posebno nam je značajan jer on može promijeniti momčad, može promijeniti mentalitet ekipe i pomoći ostalim igračima. Na svakom treningu vidim koliko je involviran u momčad, razgovara s drugim igračima – rekao je trener Hajduka Paolo Tramezzani nakon utakmice.