Presica Orijenta 1919

Na Krimeji su spremni za “popravni” protiv Milinovićeve Dubrave: “Moramo biti konkretniji nego protiv Solina”

Ivan Volarić

Džemal Ibiši, Marinko Koljanin i Jure Srzić/Foto I. VOLARIĆ

Džemal Ibiši, Marinko Koljanin i Jure Srzić/Foto I. VOLARIĆ

Radili smo na igri u zadnjoj trećini terena i nadam se da će biti dobro protiv Dubrave kao što je bilo na treninzima - rekao je trener Jure Srzić



RIJEKA  Nogometaše Orijenta 1919 nakon uvodnog domaćeg remija protiv Solina (1:1) čeka još jedan domaći ispit, subotnji (17.30 sati) protiv Dubrave. Trener Jure Srzić  na raspolaganju ima sve igrače. Svi su zdravi i spremni za pohod na prvu pobjedu u novoj sezoni.


– Gledali smo Dubravu kroz prošlu utakmicu i znamo što nas očekuje. Vidjeli smo neke dobre, ali i loše strane. Pokušat ćemo to maksimalno iskoristiti, da iz ove utakmice izađemo s boljim ishodom nego iz prošle utakmice. Očigledno je da je Dubrava promjenila trenera i dosta igrača. I oni su u nekoj fazi uigravanja pa ćemo to pokušati i iskoristiti – rekao je mladi stručnjak iz Makarske kojega u subotu očekuje trenerski dvoboj protiv bivšeg trenera Orijenta 1919 Damira Milinovića.


I treneru Crvenih je jasno da se neke stvari u igri njegove momčadi moraju podignuti na višu razinu ako se želi do prvog troboda ove sezone.




– Zadovoljan sam energijom i angažmanom igrača u posljednjim treninzima i utakmici protiv Cresa. Radili smo na igri u zadnjoj trećini terena i nadam se da će biti dobro protiv Dubrave kao što je bilo na treninzima – rekao je Srzić.


Napadač Džemal Ibiši stigao je ljetos na Krimeju upravo iz Dubrave.


– Dubrava je ovoga ljeta dovela dosta novih igrača, pet, šest igrača ostalo od prošle sezone. Protiv Vukovara na startu sezone odigrali su dobru,  čvrstu utakmicu. Vjerujem da će se čvrsto postaviti i na Krimeji. Dobra su ekipa, doveli su nekoliko stranaca, koji su pretpostavljam, s obzirom na to da su odmah počeli igrati, kvalitetni igrači. Unatoč tome idemo odraditi ono što smo pripremali cijeli tjedan. Idemo na pobjedu. Respektiramo sve, a pobijedit će onaj tko pokaže više na terenu – rekao je napadač rođen u Skoplju.