Portugalski trener

Mourinho postao najveći navijač Engleske: “Već od sreće pjevam da nogomet dolazi kući”

Portal Novilist.hr

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Jose Mourinho/Foto REUTERS

Pjevam "Nogomet dolazi kući" od sreće, ali nogomet još uvijek nije došao doma. Engleska treba ravnotežu, ne smije poletjeti nakon ovog - komentirao je Mourinho oslovljavajući Englesku s "mi"



RIJEKA Portugalski trener Jose Mourinho još je jednom priznao kako je veliki navijač Engleske. Tijekom komentiranja EURO-a za britanske medije, novi trener Rome nahvalio je momčad Southgatea i rekao kako već pjeva “Nogomet dolazi kući”.


– Iskreno, očekivao sam veliku utakmicu. Geometrija je bila dobra, dueli, obje ekipe su se poštovale. Po mom mišljenju Engleska je vrlo tvrda i kompaktna. Nije postojao bolji trenutak za povesti, a onda je bilo i malo sreće s Müllerovim promašajem. Jako sam sretan zbog Southgatea, igrača i navijača.


Pjevam “Nogomet dolazi kući” od sreće, ali nogomet još uvijek nije došao doma. Engleska treba ravnotežu, ne smije poletjeti nakon ovog. Na isti način na koji su mediji kritični u lošim trenucima, tako mi sad trebamo biti uravnoteženi – komentirao je Mourinho za talkSPORT.




Zanimljivo je kako je Portugalac cijelo vrijeme Englesku oslovljavao s “mi”.


– Mislim da je Engleska spremna na sve. Bit ću jako razočaran ako ne uđemo u finale. To definitivno, definitivno moramo napraviti – zaključio je Mourinho.