Sve manje nade...

Mladi Vatreni još dalje od EP-a, moraju se nadati kiksu Škotske protiv Grka

Hina

Hrvatska U-21 reprezentacija/Foto PIXSELL

Hrvatska U-21 reprezentacija/Foto PIXSELL

Češka je pobjedom u Ateni osigurala prvo ili drugo mjesto u skupini, ali što je još važnije sada ima nedostižna četiri boda više od Hrvatske koju u utorak očekuje susret zadnjeg kola protiv Litve



ZAGREB Nogometna reprezentacija Češke pobijedila je na gostovanju Grčku sa 2-0 ugrozivši izglede hrvatske U-21 reprezentacije za plasman na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Mađarskoj i Sloveniji.


Češka je pobjedom u Ateni osigurala prvo ili drugo mjesto u skupini, ali što je još važnije sada ima nedostižna četiri boda više od Hrvatske koju u utorak očekuje susret zadnjeg kola protiv Litve.


Hrvatska se sada mora nadati kiksu Škotske u Grčkoj kako bi osvojila drugo mjesto i možda prošla dalje kao jedna od pet najboljih drugoplasiranih ekipa.




Međutim, Škotima pobjeda nosi prvo mjesto u skupini i plasman na EP jer su bolji u međusobnom srazu sa Česima pa će juriti tri boda protiv otpisane Grčke.


Golove za češku pobjedu zabili su Bucha (68-11m) i Drchal (90+1).


Dodajmo kako je Grčka od 42. minute igrala bez isključenog Lymperakisa.


Hrvatska će posljednji susret u skupini igrati u utorak u Puli dok će Škotske u Grčkoj imati priliku osigurati u potpunosti ugasiti nade mladim “Vatrenima”.



Standings provided by SofaScore LiveScore