Prodaja TV prava

Miškovića ne brinu Hajdukove optužbe: “Svi ostali su zadovoljni, mi smo sretni i uvjereni da smo napravili pravi posao”

Portal Novi list

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Damir Mišković/Foto Arhiva NL

Ne znam kako bi Hajduk mogao prodavati svoje domaće utakmice. Sve je to paket koji organizira HNS - rekao je Mišković



RIJEKA Općepoznata stvar je da je Damir Mišković, vlasnik HNK Rijeke i dopredsjednik HNS-a, jedan od glavnih “krivaca” što je HNS pred potpisom novoga ugovora o prodaji TV prava nekoliko puta izdašnijeg od aktualnog. Mišković se oglasio u Sportskim novostima i osvrnuo na Hajdukovo nezadovoljstvo novim ugovorom i zahtjev da sami prodaju svoja TV prava.


– Ne bih se upuštao u polemiku s Hajdukom. Svi ostali su zadovoljni. Mi smo sretni, uvjereni da smo napravili pravo posao. Dugo smo i temeljito radili na tom programu TV prava. Pao nam je kamen sa srca. Ne znam kako bi Hajduk mogao prodavati svoje domaće utakmice. Sve je to paket koji organizira HNS – rekao je Mišković.


Pa pitanje što ako tvrtka propadne? Odlično, što ako se vrati koronavirus? – uzvraća Mišković




Splićani su, logično, skeptični zbog činjenice da je švedska tvrtka nedavno osnovana i da je imala financijskih problema. Sumnjaju da će moći ispuniti sve ono što su obvezali u ugovoru, odnosno ponudi koju su poslali na HNS-ov natječaj.


– Pa pitanje što ako tvrtka propadne? Odlično, što ako se vrati koronavirus? Uvijek smo negativni. Ali, ništa mi ne može pokvariti zadovoljstvo, sretan sam zbog obavljenog posla, zbog hrvatskog nogometa – rekao je Mišković,