Skromna predstava

Milan prošao u četvrtfinale Kupa nakon trilera jedanaesteraca

Hina

Hakan Calhanoglu/Foto REUTERS

Hakan Calhanoglu/Foto REUTERS

Bolji su bili domaći igrači koji su zabili svih pet udaraca, dok je kod Torina jedini bio neprecizan Tomas Rincon kojem je Ciprian Tatarusanu obranio udarac u četvrtoj seriji



MILANO Nogometaši Milana izborili su plasman u četvrtfinale talijanskog Kupa nakon što su u prvom dvoboju osmine finala boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Torino sa 5-4.


Bila je to skromna predstava koja je nakon 120 minuta igre završila bez pogodaka, pa je pitanje pobjednika razriješeno udarcima s bijele točke.


Bolji su bili domaći igrači koji su zabili svih pet udaraca, dok je kod Torina jedini bio neprecizan Tomas Rincon kojem je Ciprian Tatarusanu obranio udarac u četvrtoj seriji.




Za Milan su zabili Kessie, Hernandez, Tonali, Romagnoli i Calhanoglu, a za goste Belotti, Lukić, Lyanco, Milinković-Savić. Za “Rossonere” nije nastupio Ante Rebić koji ima koronavirus.


Milan će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta Fiorentina – Inter koji je na rasporedu u srijedu.


U preostalim susretima osmine finala sastaju se Napoli – Empoli, Juventus – Genoa, Sassuolo – SPAL, Atalanta – Cagliari, Roma – Spezia, te Lazio – Parma.