Nogomet

Meksiko u četvrtfinalu Gold Cupa, Katar remizirao nakon što je vodio do 96. minute

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu, a Meksiko je poveo u prvom napadu nastavka. Strijelac je bio Martin, dok je u 56. minuti, nakon odličnog kontranapada Meksikanaca, vlastitu mrežu pogodio Ade



GLENDALE Nogometna reprezentacija Meksika plasirala se iz skupine B u četvrtfinale Gold Cupa, prvenstva Sjeverne i Srednje Amerike, nakon ostvarene druge pobjede.


U prvom kolu skupine B Meksiko je pobijedio Honduras 4-0, dok je u drugom nastupu, u Glendaleu, svladao Haiti 3-1.


Svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu, a Meksiko je poveo u prvom napadu nastavka. Strijelac je bio Martin, dok je u 56. minuti, nakon odličnog kontranapada Meksikanaca, vlastitu mrežu pogodio Ade.




U 78. minuti je Haiti smanjio kada je nakon kornera glavom pogodio Jean-Jacques, no sve je riješeno pet minuta kasnije. Gol za konačnih 3-1 dao je Gimenez.


U drugom ogledu 2. kola skupine B Katar i Honduras su remizirali 1-1 premda je Katar vodio sve do 96. minute. Već u sedmoj minuti Katar je poveo golom Mansoura. Do kraja je Honduras napadao, a Katar relativno mlake napade suparnika držao pod kontrolom sve do šeste minute sudačke nadoknade. Tada se Alberth Elis dobro snašao pred katarskim vratima i pogodio za konačnih 1-1.


U noći s petka na subotu igraju se utakmice drugog kola skupine C, a sastaju se Martinik – Panama i Salvador – Kostarika.