Moguć povratak u HNL

Mediji bliski Dinamu uvjeravaju: Matjaža Keka detalji dijele od dogovora, momčad će preuzeti istekom sezone

Portal Novi list

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Matjaž Kek/Foto REUTERS

Ukoliko se nagađanja ZG-medija pokažu točnima i Matjaž Kek doista preuzme Dinamo svoj službeni debi na klupi modrih mogao bi imati upravo protiv Rijeke u Superkupu



RIJEKA Zagrebački mediji bliski Dinamu uvjeravaju kako su u pitanju samo još detalji. Doduše, oni se nerijetko  u pregovorima znaju pokazati kobnima, no tvrde upućeni ovoga puta gotovo pa sigurno neće biti tako. Matjaž Kek trebao bi istekom ove sezone preuzeti Dinamo! Bivši trener Rijeke, najtrofejniji u povijesti kluba, će kažu idućih tjedana snimati situaciju u Maksimiru i odraditi sve što je potrebno da raskine ugovor sa Slovenskim nogometnim savezom, a onda preuzeti momčad od sportskoga direktora Zorana Mamića, koji se, barem prema službenim informacijama iz kluba, na klupu spustio samo privremeno, do pronalaska trajnijeg rješenja.


Prema nekim drugim izvorima pregovori s Kekom su samo pokriće da bi se na duže staze instaliralo Mamića i tako utišalo nezadovoljstvo BBB-sa koji su već krenuli s prosvjedima ispred Maksimira. U svakom slučaju čeka se bijeli dim iz Maksimira, možda već danas stigne potvrda ili demantij priče o mogućem, velikom povratku Matjaža Keka na travnjake Prve HNL.


Zanimljivo, ukoliko se nagađanja ZG-medija pokažu točnima i Matjaž Kek doista preuzme Dinamo svoj službeni debi na klupi modrih mogao bi imati upravo protiv Rijeke. Naravno, ukoliko bijeli osvoje Kup Hrvatske i time osiguraju utakmicu Superkupa u Maksimiru koja bi se trebala odigrati nekoliko dana prije početka novoga prvenstva.