Peh za pehom

Marko Pjaca ponovno ozlijeđen, pauzirat će oko tri tjedna

Hina

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

Genoa je objavila da je Pjaca ozlijedio stražnju ložu desne natkoljenice prije pet dana u prvenstvenoj utakmici u kojoj je Roma slavila sa 3-1, a jedini pogodak za Genou zabio je hrvatski nogometaš



RIM Hrvatski napadač Marko Pjaca (25), koji ove sezone na posudbi u Genoi napokon ima dobru minutažu, ponovno se ozlijedio, objavili su talijanski mediji.


Genoa je objavila da je Pjaca ozlijedio stražnju ložu desne natkoljenice prije pet dana u prvenstvenoj utakmici u kojoj je Roma slavila sa 3-1, a jedini pogodak za Genou zabio je hrvatski nogometaš. Bio je to Pjacin drugi gol ove sezone u sedam nastupa za Genou. U talijanskom prvoligašu očekuju da će Pjaca pauzirati tri tjedna.


Marko Pjaca je 2016. iz Dinama prešao u Juventus u transferu vrijednom 23 milijuna eura, ali zbog ozljeda nije uspio ostaviti značajniji trag u Juveu. Za Juventus je odigrao samo 21 utakmicu, a bio je na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, a ove sezone je na posudbi u Genoi.




Prvu tešku ozljedu Pjaca je zadobio u ožujku 2017. godine igrajući za Hrvatsku protiv Estonije. Tada su mu stradali prednji križni ligamenti desnog koljena, a potom je u ožujku 2019., dok je bio na posudbi u Fiorentini, ozlijedio križne ligamente lijevog koljena.


Marko Pjaca je za reprezentaciju Hrvatske debitirao 2014. godine, a dosad je upisao 24 nastupa i jedan pogodak.