Susret u Rijadu

Marcelo Brozović asistirao u pobjedi nad Miamijem, izostao dvoboj Messija i C. Ronalda

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Propala je vjerojatno posljednja prilika za višestruke osvajače Zlatne lopte Lea Messija i Cristiana Ronalda da se sučele na terenu



RIJAD Utakmica Inter Miamija protiv Al-Nassra u Rijadu, vjerojatno posljednja prilika za višestruke osvajače Zlatne lopte Lea Messija i Cristiana Ronalda da se sučele na terenu, održana je praktički bez obje zvijezde.


Lionel Messi zauzeo je svoje mjesto na klupi za zamjene u prijateljskoj utakmici te ušao tek u 83. minuti, dok je Cristiano Ronaldo propustio utakmicu zbog ozljede tetive. Saudijci su bili puno bolja momčad i pobijedili čak sa 6-0. Trostruki strjelac bio je Brazilac Talisca, a prvi gol na utakmici Portugalcu Otaviju namijestio je Marcelo Brozović.


Inače, Messi je započeo utakmicu protiv Neymarova Al-Hilala u ponedjeljak, pretvorivši jedanaesterac u gol u 54. minuti prije nego što je zamijenjen dvije minute prije vremena kada je Inter gubio 4-3.Argentinac je navodno osjetio nelagodu u tetivi koljena. Al-Nassr je prošli tjedan otkazao turneju po Kini od dvije utakmice zbog Ronaldove ozljede.