Pobjeda vratila vjeru

Mamiću Dinamo više nije najslabiji od 2005. godine: “Vidimo da imamo svjetlu budućnost”

Hina

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

Zoran Mamić/Foto PIXSELL

Imamo dovoljan broj igrača, dovoljno kvalitete i vjerujem da ćemo biti puno kvaliteniji nego što smo bili u posljednjim utakmicama - poručio je strateg novog starog hrvatskog prvaka



ZAGREB “Lijepo je na kraju završiti sezonu s pobjedom”, kazao je trener Dinama Zoran Mamić nakon što su “Modri” u susretu posljednjeg, 36. kola Prve HNL na stadionu Maksimir pobijedili Varaždin sa 2-0 i službeno osvojili naslov prvaka.


Prvo ime susreta bio je Lovro Majer koji je zabilježio pogodak i asistenciju, a u 59. minuti uzdrmao okvir gola. Među strijelce se upisao i Mario Ćuže.


“Drago mi je da je bilo puno mladih igrača i da su pokazali svoju kvalitetu. Vidimo da imamo svjetlu budućnost –  kazao je Mamić, koji je prije dva dana i službeno postao novi trener Dinama.




“Idemo iskoristiti ovih par dana za odmor, nažalost imamo svega pet dana i odmah kreću nove akcije, kopanje i oranje. To je naša realnost – dodao je Mamić.


“Imamo dovoljan broj igrača, dovoljno kvalitete i vjerujem da ćemo biti puno kvaliteniji nego što smo bili u posljednjim utakmicama,” poručio je strateg novog starog hrvatskog prvaka.