Ostaje u Španjolskoj

Luka Modrić produžio ugovor s Real Madridom do ljeta 2021. godine

Hina

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Sporazum oko ugovora postignut je uoči dvaju važnih utakmica s najvećim rivalom Barcelonom, s kojom će Real Madrid odigrati uzvrat polufinala kupa nakon što je u prvi susret u Barceloni završio 1-1, a zatim će snage odmjeriti i u prvenstvu



MADRID Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić postigao je sporazum s Real Madridom oko produženja ugovora za dodatnu sezonu, do ljeta 2021. godine, izjavio je u petak za Hinu klupski glasnogovornik.


Modriću, 33-godišnjem veznom igraču, sadašnji ugovor istjecao je za godinu i pol dana, u ljeto 2020.


On je u ‘Kraljevski klub’ došao 2012. te je od tada nastupio u 290 utakmica zabivši pritom 16 golova i asistiravši 45 puta. U posljednjih pet godina je s Real Madridom osvojio četiri naslova prvaka Europe. U kolovozu je s upravom kluba bio usmeno dogovorio obnovu ugovora što je sada i formalizirano. Modrić je član udarne postave te najstariji igrač sadašnje momčadi. Ostane li u klubu do kraja ugovora ondje će završiti karijeru s napunjenih 36 godina.




Modrić je više puta rekao kako igračku karijeru želi završiti u Madridu.


Sporazum oko ugovora postignut je uoči dvaju važnih utakmica s najvećim rivalom Barcelonom, s kojom će Real Madrid odigrati uzvrat polufinala kupa nakon što je u prvi susret u Barceloni završio 1-1, a zatim će snage odmjeriti i u prvenstvu. Obje se utakmice igraju na Santiago Bernabeu.


Modrić je krajem prošle godine dobio nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini.