Novi izazovi...

LIVERPOOL POTVRDIO Dejan Lovren nakon šest godina mijenja klub, odlazi u ruski Zenit

Portal Novilist.hr

Foto Reuters

Foto Reuters

Svi iz kluba želimo se zahvaliti Dejanu za njegov briljantan doprinos tijekom proteklih godina i želimo mu sve najbolje u njegovom novom izazovu - napisali su iz engleskoga kluba



LIVERPOOL Ono što se proteklih dana u medijima spominjalo, sada je dobilo i službenu potvrdu. Hrvatski branič Dejan Lovren nakon šest godina koje je proveo u Liverpoolu, prelazi u Zenit iz Sankt Peterburga.


Vijest su na svojim društvenim mrežama objavili iz Liverpoola, a ujedno su objavili i videozapise u kojima se trener Klopp i igrači opraštaju od svojega vjernog člana.


Nije objavljena visina odštete, ali navodno se radi o 8,5 milijuna eura, dok će 31-godišnji nogometaš ugovor potpisati na tri godine.




– Potvrđujemo da se Dejan Lovren pridružio Zenitu. Svi iz kluba želimo se zahvaliti Dejanu za njegov briljantan doprinos tijekom proteklih godina i želimo mu sve najbolje u njegovom novom izazovu – napisali su iz engleskoga kluba, a posebnu je poruku imao i trener Klopp.


– Još jedna Liverpoolova legenda koja napušta klub, on je nedvojbeno bio jako, jako važan dio ove momčadi od prvog dana kad sam došao. Primjer je sportaša, ima sve što je potrebno i sad odlazi u Rusiju. No, uvijek se može vratiti – uvijek će biti dobrodošao – rekao je za klupsku web stranicu trener Jurgen Klopp.