Okršaj velikana

Liga prvaka: Bayern i Barcelona posljednji četvrtfinalisti, Perišić strijelac

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

Bayern je svladao Chelsea uz dva pogotka Roberta Lewandowskog (10-11m, 84) te po jedan hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (24) i Francuza Corentina Tolissa (76)



ZAGREB Nogometaši Bayerna i Barcelone posljednji su četvrtfinalisti Lige prvaka, nakon što su Bavarci u uzvratnoj utakmici osmine finala u Muenchenu pobijedili Chelsea sa 4-1 (2-1), a Barcelona je na Camp Nou sa 3-1 (3-1) nadigrala Napoli.


Strijelci za Barcelonu u pobjedi nad Napolijem bili su Clement Lenglet (10), Leo Messi (23) i Luis Suarez (45+1) iz jedanaesterca, dok je za Napoli jedini pogodak iz kaznenog udarca postigao Lorenzo Insigne (45+5).


Barcelona je s ukupnih 4-2 izborila plasman u četvrtfinale Lige prvaka po 13. put zaredom.




Bayern je svladao Chelsea uz dva pogotka Roberta Lewandowskog (10-11m, 84) te po jedan hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (24) i Francuza Corentina Tolissa (76). Jedini strijelac za goste bio je Tammy Abraham (44).


Bayern je s ukupnih 7-1 protiv Chelseaja prošao na završni turnir Lige prvaka kojem je domaćin Lisabon.


Barcelona i Bayern će se 14. kolovoza boriti za plasman u polufinale, a preostale četvrtfinalne parove čine Atalanta – PSG (12. kolovoza), RB Leipzig – Atletico Madrid (13. kolovoza) i Lyon – Manchester City (15. kolovoza).