Gubi se strpljenje

Leo Messi ljutit nakon Realova osvajanja naslova prvaka: “Puno toga se treba promijeniti, inače nemamo šanse ni u Ligi prvaka”

Portal Novilist.hr

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

Real Madrid? Oni su odradili što su i trebali, nakon pauze nisu izgubili utakmicu, a mi smo bodove gubili na utakmicama na kojima se to nije smjelo dogoditi - kaže Argentinac



BARCELONA Lionel Messi itekako je pokazao nezadovoljstvo nakon Realova osvajanja naslova prvaka, a raspoloženje mu je dodatno pogoršao i poraz njegove Barcelone protiv Osasune.


– Roma, Liverpool… navijači gube strpljenje jer im ne dajemo ništa. Mnogo se toga treba promijeniti ako se želimo boriti za Ligu prvaka jer ako budemo ovako igrali, izgubit ćemo od Napolija – rekao je Messi nakon utakmice protiv Osasune, prenosi Marca.


– Prije sam govorio kako će biti teško osvojiti Ligu prvaka, a mi na kraju ne možemo osvojiti ni Primeru. Real Madrid? Oni su odradili što su i trebali, nakon pauze nisu izgubili utakmicu, a mi smo bodove gubili na utakmicama na kojima se to nije smjelo dogoditi. Zato trebamo biti kritični prema sebi, počevši od igrača, ali i svih ostalih.




– Mi smo Barcelona i mi moramo pobijediti svaku utakmicu. Ljudi u klubu su jako ljuti što je i normalno, ali i mi igrači smo ljuti – zaključio je argentinski napadač.