S KOLJENA NA KOLJENO

Legendarni nizozemski napadač i bivši igrač Arsenala od sljedeće sezone će u Feyenroodu trenirati svojega sina

Portal Novi list

Robin van Persie/Foto: Twitter, Robin van Persie

Robin van Persie/Foto: Twitter, Robin van Persie

Nizozemac je trenutačno pomoćni trener Feyenoorda, a od sljedeće sezone trebao bi početi s radom u klupskim juniorskim kategorijama, gdje će trenirati svojeg trenutačno 14-godišnjeg sina Shaqueela van Persieja.



AMSTERDAM Prema pisanju nizozemskih medija, Robin van Persie trebao bi postati trener kluba u kojemu igra njegov sin Shaqueel van Persie.


Dvije godine nakon umirovljenja i godinu dana nakon što je prihvatio poziciju pomoćnika Dicku Advocaatu, Robin van Persie spreman za sljedeći korak u trenerskoj karijeri. Nizozemac je trenutačno pomoćni trener Feyenoorda, a od sljedeće sezone trebao bi početi s radom u klupskim juniorskim kategorijama. Ondje će biti pomoćnik Brianu Pinasu, a vjerojatno će time trenirati svojeg trenutačno 14-godišnjeg sina Shaqueela van Persieja, koji ima status ponajboljeg talenta u Feyenoordovoj akademiji i koji će sljedeće sezone s ocem preseliti u U-16 momčad.





Shaqueel također igra kao napadač i  Nizozemci pišu da ima vrlo blizak odnos sa svojim ocem, koji već neko vrijeme radi na nogometnoj obuci svojega sina.