Sudačka hajka

Kulešević se nije ohladio i dalje misli da je u pitanju urota: “Osijek ne može biti drugi jer mu je to zabranjeno”

Portal Novi list

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Ivica Kulešević/Foto PIXSELL

Naše tri posljednje gostujuće utakmice triput smo drastično zakinuti - kazao je Kulešević na Slavonskoj televiziji.



RIJEKA Trener Osijeka Ivica Kulešević gostovao je na Slavonskoj televiziji i ponovo osvrnuo na rujevičko polufinale Kupa. Ni nakon (ne)prosavane noći trener Osječana nije korigirao svoje stavove i dalje je uvjeren da je u pitanju sudačka urota koja se vodi protiv njegove momčadi.


Pa sedam od deset navijača Rijeke bi reklo da to nije penal – rekao je Kulešević


– Vidio sam njegovu (Pajačevu op.a) reakciju doslovce prije nego što je Laszlo krenuo u duel za drugi žuti karton. On se već obradovao i kad je pokazao taj crveni, vidio sam da je on iz nekog razloga tu vidio slamku spasa. Ne znam za koga. Vidio je slamku spasa poslije takve odluke, očigledno krive. A nakon toga dosuditi penal… Pa sedam od deset navijača Rijeke bi reklo da to nije penal – rekao je između ostaloga Kulešević koji smatra da se protiv Osijeka vodi organizirana sudačka hajka…




– Naše tri posljednje gostujuće utakmice triput smo drastično zakinuti.  Pričali smo da je dobra igra u Rijeci pokazatelj da Osijek može do drugog mjesta. Ne, ova utakmica u nedjelju je pokazatelj da Osijek ne može do drugog mjesta jer to je izgleda zabranjeno NK Osijeku ove godine. S tim bodovima koji su nam pokradeni mi bismo bili na drugom mjestu i u finalu Kupa. Sada smo na petom mjestu i finale je daleko iza nas – rekao je trener Osječana.