Druga engleska liga

Krovinović donio bod Bilićevom WBA-a. Luton također uzeo bod, uz tri gola u mreži Simona Sluge

Hina

foto: Reuters/Matthew Childs

foto: Reuters/Matthew Childs

Krovinović je doveo WBA u vodstvo udarcem s distance u gornji lijevi kut suparničkog gola u 5. minuti susreta, ali u samoj završnici, u drugoj minuti sudačke nadoknade Halme je poravnao na 1-1.LONDON – Hrvatski nogometni veznjak Filip Krovinović bio je strijelac za West Bromwich Albion, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u 1-1 (1-0) remiju na gotovanju kod Barnsleya u susretu 24. kola druge engleske lige.


Krovinović je doveo WBA u vodstvo udarcem s distance u gornji lijevi kut suparničkog gola u 5. minuti susreta, ali u samoj završnici, u drugoj minuti sudačke nadoknade Halme je poravnao na 1-1.


Krovinoviću je to prvi pogodak ove sezone, a igrao je do 77. minute.
Vodeći WBA sada ima 51 bod, četiri više uz utakmicu više od drugog Leeds Uniteda, dok je Barnsley pretposljednji 23. sa 20 bodova.


Simon Sluga branio je svih 90 minuta u 3-3 (2-1) domaćem remiju Luton Towna protiv Fulhama. Luton je vodio 1-0, 2-1 i 3-2, ali je na kraju upisao samo bod kojim je ostao u zoni ispadanja, 22. sa 21 bodom, dok je Fulham peti sa 39 bodova.


Ivan Šunjić igrao je od 88. minute za Birmingham City koji je odigrao 1-1 na gostovanju kod Blackburn Roversa. Birmingham je sada 15. sa 29 bodova, a Blackburn deveti sa 36 bodova.