Druga HNL

Krimejčani su u Zaprešiću pali bez ispaljenog metka: “Nismo zaslužili ni bod…”

Ivan Volarić

Ennio Travaglia/Foto Arhiva NL

Ennio Travaglia/Foto Arhiva NL

Ovo je definitivno bila jedna od gorih utakmica ove sezone - kaže trener Edo Flego



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 doživjeli su treći poraz u posljednje četiri utakmice (računajući Kup susret s Dinamom) i prvi put ove sezone »pali bez ispaljenog metka«. Zaprešićani su bili bolji upravo za jedan pogodak, koji je odlučio pobjednika prve utakmice 9. kola Druge HNL.


– Ovo je definitivno bila jedna od gorih utakmica ove sezone. Nešto smo se dignuli u drugom poluvremenu, ali sve zajedno bilo je daleko ispod razine – govori trener Crvenih Edo Flego. – Nije ni Inter bio nešto bolji od nas, ali ne volim toliko pričati o našim suparnicima koliko o svojoj momčadi. Prema prikazanom nismo zaslužili ni bod, a kamoli sva tri.


Osim loše igre i poraza, zaprešićko gostovanje donijelo je i nove zdravstvene probleme. Emanuel Črnko vratio se na teren u Zaprešiću nakon stanke uslijed ozljede, a onda je ubrzo morao s travnjaka. Ovoga puta stradalo je koljeno.




– U prvi trenutak izgledalo je dosta ružno, no nakon utakmice nije izgledalo tako strašno. Vidjet ćemo što će pokazati detaljniji liječnički pregledi – dodao je Flego.


Krimejčani neće imati puno vremena za analizu zaprešićkog posrtaja. Već u utorak (15.30 sati) ih očekuje zahtjevan ispit u okviru županijskog Kupa, gostovanje kod Pomorca 1921 u Žuknici.