Druga HNL

Krimejčani se nadaju novoj pobjedi na gostovanju u Sesvetama

Ivan Volarić

ISKORISTITI PROSTOR – Damir Milinović/Foto S. DRECHSLER

ISKORISTITI PROSTOR – Damir Milinović/Foto S. DRECHSLER

Bit će sigurno dobra utakmica, a nadam se dobrom terenu te da ćemo nastaviti pružati dobre igre na gostovanjima – rekao je trener Damir Milinović



RIJEKA Nogometaši Orijenta 1919 danas će od 15 sati gostovati u Sesvetama kod istoimenog drugoligaša i najbližeg susjeda na prvenstvenoj ljestvici. Sedmi Orijent 1919 ima 15, a šeste Sesvete 16 bodova. Jasno je stoga da bi produženje pobjedničkog niza (tri pobjede) momčadi trenera Damira Milinovića značilo još jedan skok prema vrhu ljestvice. U prilog »crvenima« ide jedan zanimljiv statistički podatak. Orijent 1919 je jedan od najnezgodnijih gostiju ove sezone, a Sesvećani su pak prilično neuvjerljivi na svojem travnjaku.


– U posljednjih pet utakmica Sesvećani su dobili 12, a postigli 14 golova. Znači da se protiv njih da igrati. Riječ je o čvrstoj i stabilnoj ekipi, koja je već godinama u vrhu Druge HNL. Neće nam biti lako jer riječ je uglavnom o školovanim igračima Lokomotive i Dinama.


Bit će sigurno dobra utakmica, a nadam se dobrom terenu te da ćemo nastaviti pružati dobre igre na gostovanjima – govori Damir Milinović, trener Krimejčana, koji su ove sezone u deset kola doživjeli tri poraza, ali samo jedan (Dugopolje 4:3) na strani. U većini gostujućih ogleda »crveni« su bili prilično uvjerljivi. Uostalom, dobili su u gostima Inter, BSK…




– Sigurno će biti dosta prostora za naše igrače, oni su ekipa koja se voli nadigravati pa očekujem da ćemo imati svojih prilika. Nadam se da se možemo vratiti neporaženi, odnosno da možemo nastaviti naš pobjednički niz – dodao je Milinović, koji će unatoč isključenju protiv Hajduka II sjediti na klupi. Kažnjen je – novčano.