Prva NL

Krilni napadač Orijenta priželjkuje četvrtu uzastopnu pobjedu: “Cibalija uvijek sastavi dobru ekipu, nadam se da ćemo ih preskočiti”

Ivan Volarić

Andrija Bubnjar/Foto V. KARUZA

Andrija Bubnjar/Foto V. KARUZA

Čeka nas jako teška utakmica, ali vjerujem u našu pobjedu - rekao je Bubnjar



RIJEKA  Nogometaši Orijenta danas od 14.50 dočekuju Cibaliju u utakmici SuperSport Prve NL u kojoj imaju priliku okrenuti poker – pobjeda. Krimejčani su u sezonu krenuli s remijem i tri poraza, a onda zaredali pobjede. Istina, u svim tim susretima igra nije bila na željenoj razini, no u ovome trenutku dojam je u drugom planu. Jedino bitno je da momčad marljivo sakuplja bodovnu zimnicu i polako se uspinje prema vrhu ljestvice gdje kvalitetom i pripada.


– Dolazi nam ekipa Cibalije koja ima jednak broj bodova kao i mi, a nadam se da ćemo ih pobijediti i preskočiti na ljestvici – govori Andrija Bubnjar, krilni napadač rođen prije 26 godina u Zadru, koji je ljetos stigao na Krimeju upravo iz grada na Bosutu.


– U ljetnoj stanci Cibaliju je napustilo od deset do 15 igrača, ali oni uvijek sakupe i sastave dobru ekipu. Imaju super trenera Andreja Kerića, on je to dobro posložio. Osvojili su deset bodova, što je po meni očekivano, iako su neki očekivali skromniji učinak. Čeka nas jako teška utakmica, ali vjerujem u našu pobjedu – dodao je Bubnjar, strijelac pobjedničkoga pogotka protiv BSK-a prije tjedan dana.




– Svaka utakmica u Prvoj NL je 50:50 i svaki put netko drugi iskoči. Kao što je bilo protiv BSK-a u prošloj utakmici, koju smo odlučili naš vratar i ja pogotkom u 90. minuti. Bitno je da momčad pobjeđuje – rekao je Bubnjar i biranim riječima govorio o svojoj novoj sredini.


– Od prvoga dana u klubu vlada pozitivna energija, nisam mogao odabrati bolji klub za nastavak karijere, a tri pobjede u nizu dale su nam dodatni poticaj i motiv. I prije smo znali da imamo kvalitetu za vrh, a sada su nas počeli pratiti i rezultati. Idemo po četvrtu pobjedu zaredom – zaključio je Bubnjar.


U konkurenciju se vraća i napadač Faal Baboucarr koji je zbog smrtnog slučaja u obitelji morao u rodnu Gambiju.


– Osjećam se dobro, spreman sam vratiti se u momčad i pomoći ekipi da ostvari novu pobjedu. Protiv Šibenika zabio sam tri pogotka, to je sigurno pozitivno utjecalo na moje samopouzdanje – rekao je 20-godišnji napadač.



Standings provided by Sofascore