Ništa od utakmica

Korona na Poljudu! Zbog pozitivnih slučajeva u Hajduku II odgođeni drugoligaški ogledi 5. i 6. kola

Portal Novi list

Epidemiolog je odredio sedmodnevnu samoizolaciju za cijelu momčad Hajduka II



SPLIT Utakmice 5.i 6. kola Druge hrvatske nogometne lige između Hajduka II i Sesveta te Hajduka II i Solina odgađaju se zbog rješenja o obaveznoj samoizolaciji za veći broj igrača HNK Hajduk II.


HNK Hajduk je 15. rujna 2020. obavijestio Hrvatski nogometni savez kako je jedan od igrača druge momčadi Hajduka pozitivan na novi koronavirus te kako je nadležni epidemiolog donio rješenje o obaveznoj samoizolaciji za cijelu momčad Hajduka II u trajanju od sedam dana.


Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije sa sjednice održane 6. lipnja 2020. godine kojom je povjerenicima natjecanja dano ovlaštenje za odgodu utakmica u slučaju da se šest ili više igrača istog kluba nalazi u samoizolaciji, na osnovi dokumentacije dostavljene od strane HNK Hajduk utakmice petog i šestog kola Druge HNL između Hajduka II i Sesveta te Solina i Hajduka II su odgođene.




Utakmica 5. kola Druge HNL između Hajduka II i Sesveta trebala je biti odigrana 16. rujna, dok je utakmica 6. kola između Solina i Hajduka II trebala biti odigrana 19. rujna. Obje utakmice će biti odigrane u prvim mogućim slobodnim terminima, o čemu će se naknadno donijeti odluka