Trener Liverpoola

Klopp: Inače sam polupijan 20 minuta nakon tekme, ali sada je i voda bila dovoljna

Hina

Jurgen Klopp / REUTERS

Jurgen Klopp / REUTERS



Nakon što je s Liverpoolom u subotu osvojio naslov prvaka Europe, njemački trener Jurgen Klopp rekao je kako je to bila najbolja noć u njihovim životima dok su njegovi igrači pobjedu od 2-0 nad Tottenhamom nazvali »nečim posebnim«.


»Jeste li ikad vidjeli ovakvu momčad? Ovakvu borbu bez benzina u spremniku? I imamo vratara koji je sve stvari čini laganima«, rekao je Klopp nakon utakmice podno madridskog stadiona Wanda Metropolitano.


»Ovo je najbolja noć naših profesionalnih života. U normalnim situacijama 20 minuta nakon utakmice već sam polupijan, ali sad sam pio samo vodu«, dodao je.




Desni branič Trent Alexander-Arnold je izjavio: »Teško je ovaj osjećaj pretvoriti u riječi. Zaslužili smo ovo više od bilo koga. Napravili smo nešto posebno. Ja sam samo normalan dečko iz Liverpoola kojem se ostvario san«.


»Svi smo sretni, ja sam posebno zadovoljan što sam ovoga puta mogao odigrati svih 90 minuta. Svi su dali sve, nije bilo velikih pojedinačnih predstava, cijela momčad bila je nevjerojatna«, istaknuo je napadač Mohamed Salah strijelac za 1-0 iz prve minute.


»Vidjet ćemo VAR sljedeće sezone, ali zasad mi se sviđa. Puno sam žrtvovao za karijeru, iz sela sam došao u Kairo i biti Egipćanin na ovoj razini za mene je nevjerojatno«, dodao je Salah koji se lani u završnici protiv Real Madrida ozlijedio na samom početku utakmice u kojoj je Liverpool izgubio s 1-3.