Arijan Ademi

Kapetan Dinama upozorava uoči Rijeke: “Morat ćemo sve napraviti da nam se ponovi posljednji susret u Maksimiru”

Davor Petrović

Arijan Ademi/Foto D. KOVAČEVIĆ

Arijan Ademi/Foto D. KOVAČEVIĆ

Rijeka je jaka, nezgodna i uvijek opasna - kaže veznjak modrih



ZAGREB Budući da je zadnje gostovanje Rijeke na stadionu Maksimir okončano bolnim porazom, savršeno je jasno da svi u modrom taboru maksimalno koncentrirano čekaju novi zagrebački okršaj s istim suparnikom. Osim toga, Dinamu je sutrašnji derbi iznimno bitan u kontekstu stvaranja dobre podloge za četvrtak i gostovanje kod Tottenhama, u sklopu osmine finala Europske lige.


– Rijeka je jaka, nezgodna i uvijek opasna. Znamo što smo doživjeli na zadnjoj utakmici s njima u Zagrebu. Morat ćemo napraviti sve da se to ne ponovi – kaže Arijan Ademi, kapetan Dinama.


Za razliku od tog 19. siječnja, kada su golovi Stjepana Lončara i Franka Andrijaševića donijeli pobjedu Rijeci, označivši početak kratkotrajne krize Dinama, sada je raspoloženje u Maksimirskoj 128 na osjetno višoj razini. Naime, ta utakmica odigrana je nakon zimskih priprema, a modri ansambl je u međuvremenu uhvatio optimalnu formu, što je potvrdilo i izbacivanje favoriziranog Krasnodara u šesnaestini finala Europske lige. Samim time je više nego jasno zbog čega Maksimirska 128 puca od optimizma uoči novog sučeljavanja s Rijekom.