Oršićev hat-trick

Junak Dinama nakon čuda u Maksimiru: “Svi smo junaci, disali smo kao jedno”

Portal Novilist.hr

Mislav Oršić/Foto REUTERS

Mislav Oršić/Foto REUTERS

Poslije prve utakmice je ostala gorčina u nama, ali danas su nam stvari koje tamo nisu išle za rukom. Ne znam što bih rekao za golove, utakmica kao kad sanjaš pa ti se dogodi



ZAGREB Nogometaši Dinama napravili su čudo u Zagrebu protiv Tottenhama, s tri pogotka Mislava Oršića preokrenuli su rezultat iz Londona i došli do plasmana u četvrtfinale Europske lige.


– Ovo je baš čudo, odigrali smo vrhunsku utakmicu. Meni je ovo najljepši dan otkad sam u Dinamu, zaista smo presretni. Nagradilo nas je, od prve minute smo ginuli na terenu jer smo se tako i dogovorili. Čudo, ne znam više što reći, presretan sam. Ja sam tu za ekipu, uvijek želim pomoći njima i oni meni. Idemo dalje, nagradilo nas je za cijelu ovu sezonu – rekao je golman Dinama Dominik Livaković nakon utakmice.


Trostruki strijelac Mislav Oršić naglasio je kako su svi na terenu bili junaci.




– Mislim da smo svi junaci, ova utakmica je bila odlična od prve minute. Svi smo disali kao jedno. Poslije prve utakmice je ostala gorčina u nama, ali danas su nam stvari koje tamo nisu išle za rukom. Sretni smo što smo prošli dalje. Ne znam što bih rekao za golove, utakmica kao kad sanjaš pa ti se dogodi. Ždrijeb? O tom, po tom. Tko god nam dođe, nećemo imati kočnicu. Moramo biti koncentrirani i ponizni, bitno je da smo u dobroj formi i da uživamo – rekao je Oršić.