Poruke ohrabrenja

Javio se i Leo Messi: “Budite odgovorni, ostanite kod kuće i budite s voljenima…”

Hina

Leo Messi/Foto REUTERS

Leo Messi/Foto REUTERS

BARCELONA Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Lionel Messi poručio je ljudima diljem svijeta “da budu odgovorni i ostanu kod kuće” kako bi se pobijedio koronavirus.“Sada je vrijeme da budemo odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo su komplicirani dani za sve. Zdravlje uvijek mora biti na prvom mjestu. To je izvanredna situacija i moraju se slijediti upute zdravstvenih organizacija i državnih tijela. To je jedini način na koji se može učinkovito boriti,” poručila je Barcelonina zvijezda.

Španjolsko nogometno prvenstvo je prekinuto na dva tjedna, a vodstvo Barcelona je  igračima u petak organiziralo predavanje na kojem su im o koronavirusu govorili Antonio Trilla, šef Preventivne medicine i epidemiologije u bolnici Clínic de Barcelona ​​i Jaume Padrosa, voditelj zdravstvene službe u klubu.


“Sada je vrijeme da budete odgovorni i ostanete kod kuće. Ovo je i savršen trenutak za uživanje u tom vremenu sa svojim voljenima, kojeg ne možete uvijek imati. Zagrljaj svima i nadam se da ćemo ovu situaciju preokrenuti što prije,” poručio je Messi koji se zahvalio svim zdravstvenim djelatnicima.


“Želim se zahvaliti svima koji rade na liniji fronta i koji se bore u bolnicama i zdravstvenim ustanovama,” poručio je