Kolumbijski reprezentativac

James Rodriguez napustio Bayern, žele ga Juventus i Napoli

Hina

Reuters

Reuters Kolumbijski 27-godišnji reprezentativac James Rodriguez odlazi iz Bayerna u kojem je proveo dvije godine na posudbi iz Real Madrida. Po isteku ugovora 30. lipnja ‘Bavarci’ neće iskoristiti mogućnost za otkup ugovora od “kraljevskog kluba”.


Njemački prvak je u srijedu na svom službenom internetskom portalu objavio da je Kolumbijac od vodstva kluba zamolio da ne iskoristi mogućnost otkupa ugovora, a čelnici Bayerna su odlučili udovoljiti Rodriguezovoj zamolbi.


Prema pisanju talijanskih medija za Rodrigueza su interes iskazali Juventus i Napoli, u kojem je na klupi Carlo Ancelotti, za čijeg je mandata James i stigao u Bayern.
“Želim zahvaliti Jamesu za dvije uspješne godine u klubu. Osvojili smo naslov prvaka i njemački Kup, bili u polufinalu Lige prvaka. James je dao značajan doprinos našim uspjesima”, izjavio je u službenom priopćenju predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge,


“Veliko hvala svima u klubu i navijačima koji su mi dali ogromnu podršku. U Muenchenu sam proveo dvije nezaboravne godine i uvijek sam se osjećao kao kod kuće”, uzvratio je komplimentima James Rodriguez koji je u 65 nastupa za Bayern postigao 15 pogodaka te sudjelovao u osvajanju dva naslova prvaka, jednog njemačkog Superkupa i jednog Kupa Njemačke.