Moguć povratak veterana

Iz Argentine stižu medijska naklapanja da Dinamo vraća Sigalija, njegov menadžer tvrdi: “Stalno me zovu iz Maksimira…”

Hina

Leonard Sigali/Foto Arhiva NL

Leonard Sigali/Foto Arhiva NL

Stalno primam pozive njegovog bivšeg kluba Dinama iz Zagreba koji se raspituje o njegovoj situaciji, posebno jer zna da sada ne igra, pa ispituje što će biti - izjavio je zastupnik Marcelo CarracedoMADRID Hrvatski  prvak Dinamo interesira se za svog bivšeg stopera Leonardu Sigaliju (33) kojem za godinu dana istječe ugovor s argentinskim prvoligašem Racingom, izjavio je igračev zastupnik.


„Stalno primam pozive njegovog bivšeg kluba Dinama iz Zagreba koji se raspituje o njegovoj situaciji, posebno jer zna da sada ne igra, pa ispituje što će biti“, izjavio je zastupnik Marcelo Carracedo za argentinski Radio Del Plata.


Sigali je za Dinamo upisao 127 nastupa od srpnja 2014. do siječnja 2018. godine.
„Ali trenutno nema ništa, on je igrač Racinga, sretan je gdje se nalazi, važan je igrač za momčad pa zasad nema ništa“, dodao je.


Sigali je za Dinamo upisao 127 nastupa od srpnja 2014. do siječnja 2018. godine. Tada je prešao u Racing, petoplasiranu momčad argentinskog prvenstva, gdje je odigrao 63 utakmice.


Krajem listopada je ozlijedio koljeno pa se vratio na travnjak 26. siječnja ulazeći s klupe. U udarnoj momčadi je opet zaigrao krajem veljače. Sredinom ožujka je prekinuto argentinsko prvenstvo zbog koronavirusa.


Sigali je prije četiri dana napunio 33 godine a s Racingom ima ugovor do 30. lipnja 2021. godine.