Kup Italije

Inter svladao Milan na putu do polufinala Kupa, Ibrahimović pocrvenio nakon sat vremena igre

Hina

Igrači milanskog Intera/Foto REUTERS

Igrači milanskog Intera/Foto REUTERS

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 88. minue kada ga je zamijenio upravo Eriksen, Ivan Perišić je bio na terenu za pobjednički sastav do 67. minute, dok je Ante Rebić igrao za Milan od 60. minute



MILANO  Nogometaši Intera prvi su polufinalisti ovosezonskog izdanja Talijanskog kupa, oni su u četvrtfinalu u utorak svladali gradskog rivala Milan sa 2-1 (0-1).


Milan je poveo preciznim udarcem Ibrahimovića (31), no u nastavku je švedski veteran isključen zbog drugog žutog kartona u 58. minuti, a pritisak Intera u nastavku utakmice donio je preokret. Lukaku (71-11m) je izjednačio iz kaznenog udarca nakon prekršaja Rafaela Leaoa na Barelli, da bi Eriksen (90+7) sjajno izvedenim slobodnim udarcem duboko u sudačkoj nadoknadi “razoružao” sjajnog Tatarusanua na vratima Milana i osigurao prolazak Intera među posljednje četiri momčadi.


Marcelo Brozović igrao je za Inter do 88. minue kada ga je zamijenio upravo Eriksen, Ivan Perišić je bio na terenu za pobjednički sastav do 67. minute, dok je Ante Rebić igrao za Milan od 60. minute. Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup u momčadi Milana.




Inter će u polufinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Juventus – SPAL koji je na programu u srijedu. U srijedu će igrati i Atalanta – Lazio, dok će u posljednjem četvrtfinalu u četvrtak branitelj naslova Napoli ugostiti Speziju.