U-21 reprezentacija

Igor Bišćan nakon pobjede nad Azerima: “U kratkom razdoblju postali smo ozbiljna natjecateljska momčad”

Portal Novi list

Igor Bišćan/Foto PIXSELL

Igor Bišćan/Foto PIXSELL

Jako sam zadovoljan, ne samom ovom utakmicom koja se naposljetku ipak pokazala laganom, ali nije lagana i neće biti lagana drugim momčadima koje dođu u Azerbajdžan - izjavio je BišćanBAKU Uvjerljiva pobjeda nad Azerbajdžanom u nastavku kvalifikacija za EP izazvala je puno pozitivnih emocija i dojmova u izbornika Igora Bišćana.


– Jako sam zadovoljan, ne samom ovom utakmicom koja se naposljetku ipak pokazala laganom, ali nije lagana i neće biti lagana drugim momčadima koje dođu u Azerbajdžan. Zadovoljan sam i ovim ciklusom, i onim prethodnim, zadovoljan sam i svojom momčadi, dečki su pokazali da su u kratkom razdoblju postali ozbiljna natjecateljska momčad, energična, željna i motivirana. Znali smo da moramo snažno krenuti i dati suparniku do znanja da smo došli po tri boda. Riješili smo sve u prvom poluvremenu i mirno priveli utakmicu kraju – rekao je Igor Bišćan


Roko Šimić postigao je tri pogotka za mladu reprezentaciju.
– Dogovorili smo se da od prve minute krenemo jako i to smo učinili, rezultat je išao u našu korist. Čestitam dečkima, super je osjećaj pogađati mreže, ali bez ove momčadi to ne bi bilo moguće. Druge rezultate i reprezentacije ne gledamo previše, usredotočeni smo na sebe i želimo ih sve pobijediti – rekao je daroviti napadač.