Izlet na estradu

Ibrahimović pristao na ulogu jednog od glavnih voditelja na festivalu u Sanremu, čak će zapjevati i to s – Mihajlovićem

Hina

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Zlatan Ibrahimović/Foto REUTERS

Ugledni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello je kritizirao Ibrahimovića zbog njegove odluke da prisustvuje festivalu



RIM Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović idućeg će tjedna žonglirati između nogometa i glazbe, nakon što je pristao biti jedan od glavnih voditelja godišnjeg glazbenog festivala u Sanremu.


Jedan od najstarijih i najznačajnijih glazbenih festivala u svijetu ove će godine biti od 2. do 6. ožujka, a Ibrahimović će na festivalu sudjelovati čak četiri dana.


U Sanremu će biti u utorak, potom u srijedu ima utakmicu između Milana i Udinesea, na festival se vraća u srijedu i ostat će do subote, da bi u nedjelju putovao s “Rossonerima” na ogled u Veroni.  U sklopu festivala “Ibra” bi trebao i zapjevati s trenerom Bologne Sinišom Mihajlovićem.




Milan je Ibrahimoviću osigurao sve uvjete da može nesmetano trenirati dok je u Sanremu, a s njim će raditi jedan od klupskih trenera.


Iz Milana su potvrdili kako će Ibrahimović “trenirati u posebnom objektu na Rivijeri, a pratit će ga član osoblja koji je klub stavio na raspolaganje.”


Ibrahimović neće biti prvi nogometaš na Sanremu, na ovom su festivalu prije njega gostovali Roberto Baggio, Francesco Totti, Antonio Cassano…


La Gazzetta dello Sport je objavila kako je klub upozoren na Ibrahimovićev dodatni angažman još u kolovozu, prije nego što je produžio jednogodišnji ugovor.


“Propustit će neki trening, ali bit će tu za utakmice. Ako postoji prvak sposoban podnijeti ovaj pritisak, onda je to je on”, rekao je Milanov trener Stefano Pioli.


“Čak mislim da će mu to povećati odlučnost i motivaciju da pomogne momčadi”, dodao je Piolli.


Međutim, ugledni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello je kritizirao Ibrahimovića zbog njegove odluke da prisustvuje festivalu.


“Nikad ga ne bih pustio,” iskreno je rekao Capello.


“Klub ga plaća i stoga mora poštovati klub i navijače. Klub je to trebao zabraniti,” poručio je Capello.


Mialn se trenutačno nalazi na drugom mjestu Serie A sa 49 bodova, četiri manje od lidera Intera.


Juventus na trećem mjestu ima 45 bodova i utakmicu manje.